Jelenlegi hely

Címlap

Email szolgáltatás kivezetés

Tisztelt Előfizetőnk!

Tájékoztatjuk azon előfizetőinet, akik az Elektronet internetszolgáltatás kiegészítő szolgáltatásaként e-mail szolgáltatást is igénybe vesznek, hogy 2023. január 31-i nappal az internet szolgáltatáshoz kapcsolódó e-mail postafiók szolgáltatás és a hozzá kapcsolódó Webmail (E-mail webtárhely) szolgáltatás kivezetésre kerülnek, és ezen dátumot követően nem lesznek elérhetők Ügyfeleink számára.

Kérjük, gondoskodjon az ott tárolt tartalmak lementéséről a jelzett határidőig.

Amennyiben a társaságunk által biztosított @ent.hu végű e-mail címet jelenleg is használja, kérjük vegyen igénybe más (pl. ingyenes Google Gmail, vagy Outlook) levelezőszolgáltatást, valamint, ha Ön a @ent.hu végű e-mail címével regisztrált valamely internetes oldalra, vagy bármely egyéb szolgáltatásra, úgy kérjük, még az e-mail szolgáltatás lekapcsolása előtt gondoskodjon a regisztráció módosításáról, és adja ott meg az Ön által választott/létrehozott új e-mail címét.

A fenti változás az internet Általános Szolgáltatási Feltételek (ÁSZF) 3.1.2.3. pontját, valamint az ÁSZF 4.sz. mellékleteket érinti. A módosítás nem minősül a nevezett ÁSZF, vagy az Előfizetői Szerződés Eht. 132. §-a szerinti módosításának.